Z ljubeznijo izbrani izdelki za dom

Izkažite ljubezen svojemu domu, ki vam vse dni v letu nudi varno in toplo zavetje. Za vas smo izbrali unikatne izdelke slovenskih ustvarjalcev, ki so narejeni s polno mero ljubezni, zato bodo vašemu domu dali pridih unikatnosti, domačnosti in topline. Vse to, kar si vaš dom zasluži.

Magični poštni nabiralnik
Med magičnimi izdelki za dom Lili’s Pot so doma unikatni poštni nabiralniki. ”V unikatnem poštnem nabiralniku Lili zajame bistvo svojega novega lastnika,” nam je zaupala Urša Brate, ki vas vabi na spletno stran Lili’s Pot ali na Facebook stran Lili’s Pot, kjer boste našli tudi druge izdelke za dom.

 

Pravljica ujeta v sliki
“Pravljice Dorimu so 3D slike v poglobljenih lesenih okvirjih, v katerih sanjavčki Dorimu pripovedujejo svoje najlepše zgodbe. So kombinacija tridimenzionalnih elementov in dvodimenzionalnega ozadja,” nam je zaupala ustvarjalka Živa Voga, ki vas vabi na spletno stran Dorimu ali na Facebook stran Dorimu.

 

Dobrodošlica že na vratih
Simpatična hiška ustvarjalke Jasne Seifried iz spletne trgovinice Vila darila bo brez besed izrekla prijetno dobrodošlico vsem obiskovalcem vašega doma.

 

Kičaste zgodbe?
Zanimiv in malce nenavaden okras na steni so kolaži na platnu, ki pripovedujejo zgodbe. Izdeluje jih Maruša Štibelj pod blagovno znamko KIČjeRAJ, ki jo najdete na Facebooku.

 

Unikati za srečo
Pod prsti umetnice Age Veršnik nastajajo simpatični okrasni izdelki za dom. Nas so navdušile slike na glinenih ploščicah in kamenčki za srečo, ki so na vsaki polici lahko lep okras.

 

Lučke bučke
Polona Samarin je avtorica posebnih keramičnih luči, ki jih je poimenovala kar lučke bučke. V vaš dom bodo vnesle zanimivo igro svetlobe in senc.

Foto: osebni arhiv ustvarjalcev

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.