Simpatična ideja za obdarovanje vzgojiteljice ali učiteljice

Simpatična ideja za obdarovanje vzgojiteljice ali učiteljice

Če se sprašujete, kaj podariti ob zaključku šolskega leta vzgojiteljicam v vrtcu ali učiteljicam v šoli, imamo na naši spletni strani kar nekaj primernih idej. Nekaj zanimivih smo že pred dvema letoma zbrali v prispevku z naslovom: Kaj podariti ob zaključku šolskega leta?

Ob tem naboru pa vam predstavljamo še letošnjo idejo ustvarjalke Maje Orehek iz Majinega ateljeja, ki je ob tej priložnosti obdarovanja vzgojiteljic in učiteljic v svojo ponudbo vključila oblačke iz orehovega lesa (njihova velikost je 30 cm) z vgraviranimi podobami otrok – tremi simpatičnimi deklicami in tremi navihanimi fantiči.

Nas je seveda zanimalo, zakaj je izbrala ravno orehov les. „Orehov les me že od nekdaj privlači. Mogoče malo zaradi mojega priimka,“ nam je odgovorila v smehu in dodala, da ji je ta vrsta lesa všeč predvsem zaradi barve, ki se lahko preliva od bledo bele do popolnoma črne. Svoj čar končnemu izdelku pa doda tudi olje, s katerim so ti vsestransko uporabni oblaki premazani. „Oblački lahko služijo kot podstavki za vročo posodo ali pa se jih lahko uporablja kot rezalno desko za kruh ali mesnine,“ nam je še zaupala ustvarjalka.

Simpatična ideja za obdarovanje vzgojiteljice ali učiteljice

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka Metka Pravst, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok, je po izobrazbi komunikologinja, po poklicu novinarka in po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti, na Twitterju ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.