Unikaten šopek za nevesto

Lorber

Poročni šopek je najpomembnejši modni dodatek k nevestini poročni obleki, zato je pomembno, da je z njo usklajen. Lahko je iz svežega cvetja, kakšne posebne oblike ali pa celo odstopa od klasike – na primer z izborom drugačnega materiala. Predstavljamo vam čudovite poročne šopke iz blaga, krep papirja in cvetja iz najlonk!

 

Ko šopek postane lep spomin na poroko

Prav poseben šopek, ki je v celoti izdelan iz blaga, je izdelala ustvarjalka Katarina Štokar – RadaSemKatarina. „Rože so ročno narisane z barvami za tekstil na belo blago in pobarvane. Barve in oblike cvetov so prilagojene nevestini obleki. Posebnost šopka in njena želja je bila, da bi šopek obdržala kot lep spomin. Šopek je zato unikaten in neponovljiv,“ nam je zaupala ustvarjalka.

Foto: Uroš Čuden

RadaSemKatarina

 

Cvetje iz blaga je lep nadomestek svežemu cvetju

Blanka Kozamernik za Lovely Shop ustvarja čudovite poročne šopke iz blaga po naročilu nevest.

Lovely Shop

Lovely Shop

Lovely Shop

Lovely Shop

Lovely Shop

 

Čudoviti poročni šopki iz krep papirja

Matejka Javornik iz ArtRose je mojstrica izdelave šopkov iz krep papirja. „Vsak delček cvetja je izdelan ročno in iz italijanskega kvalitetnega krep papirja,“ nam je zaupala in poudarila, da je papirnato cvetje pomemben del slovenske in evropske kulturne dediščine, sama pa ga izdeluje tako, da se poda v sodoben čas in prostor, med izdelavo pa uporablja tehnike zgibanja papirja, ki se prenašajo iz roda v rod.

ArtRose

ArtRose

ArtRose

 

Rože iz najlonk

V ponudbi domačih izdelkov Lorber boste lahko našli ročno izdelane šopke iz rož iz najlonk, ki so primerni tako za neveste, kot tudi nevestine spremljevalke ali otroke.

Lorber

Lorber

Lorber

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.