Knjiga: Pletenje

Knjiga: Pletenje

V zbirki knjižic Tako preprosto, ki so izšle pri Mladinski knjigi, je tudi knjiga za ljubitelje pletenja, v kateri so opisane osnovne tehnike pletenja, pa tudi vse informacije o pletilkah, različnih vrstah preje in drugih uporabnih pripomočkih ter o preračunavanju.

Po preprostih navodilih v sliki in besedi boste v praktičnem delu knjige, ki sledi poglavju o teoriji, lahko izdelali zapestnice, blazine, okrasni kaktus, nogavice za jogo in torbo, šal ali kapo za prihodnjo zimo, tudi zajčka za otroke ali srajčko za tablico. Vse to bo zlahka nastalo izpod vaših rok. Takšne izvirne pletenine pa so primerne tudi kot darilo.

Zbirka knjižic Tako preprosto obsega tudi knjige o kvačkanju, šivanju in šivanju torb.

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.